Fruittuin Verbeek

Horeca, speeltuin & boomgaard zijn weer open!

Yes! het is weer zover onze horeca, terras, speeltuin & boomgaard zijn weer geopend!

Op onze boerderij vind je naast een boerderijwinkel ook de Tuinkamer & terras. De Fruittuin heeft één van de grootste terrassen van de Noord-Veluwe, bij ons betekent dat zowel genieten als beleven. Smaak & Smaakbeleving gaan al jaren hand in hand bij de Fruittuin. Binnen in de Tuinkamer of buiten op het terras kunnen er kopjes koffie of thee gedronken worden samen met een overheerlijk stuk huisgemaakt gebak! Naast koffie & thee kan er ook heerlijk geborreld worden tussen de fruitbomen!

in de zomer kan er ook genoten worden van een boeren lunch. op dit moment is dit nog niet mogelijk.

We vertellen je graag met welke lekkernijen we jouw unieke smaakbeleving kunnen aanvullen om extra te genieten! Wat dacht je van onze beroemde appeltaart gemaakt door de molen van Oldebroek of een heerlijk punt seizoen gebak uit eigen oven. Maak van jouw Fruittuin beleving een unieke & smaakvolle beleving!

Jullie komen heerlijk tot rust tussen de fruitbomen terwijl de kinderen zich volop vermaken in de grote boomgaard speeltuin! Naast een heuse speel heftruck, air trampoline vind je bij ons ook een trekker parcours! Liever samen iets ondernemen? Doe de interactieve speurtocht door de boomgaard en leer alles over het telen van fruit!

Onze horeca is als volgt geopend:

Donderdag – vrijdag 10.00 – 16.30 uur

Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

vanaf woensdag 6 april gaan de ‘zomeropeningstijden’ in. de horeca, speeltuin & boomgaard zijn dan op de volgende dagen geopend:

woensdag t/m zaterdag 10.00 – 16.30 uur

Mobiele versie afsluiten