Fruittuin Verbeek

Zelf fruit plukken

Deze week is er het volgende te plukken:

Appels: Pinova, Santana, Natyra ofwel “Veluws appeltje”

peren: Conference handperen & Gieser Wildeman stoofperen

Bloemen: Dahlia’s

Hoe gaat het zelf plukken tot zijn werk:

Appels:

De appels worden geplukt op gewicht de kilo prijs is € 2,5o je plukt zoveel appels als je zelf wilt. De geplukte appels worden in de winkel gewogen en afgerekend. Vergeet niet om zelf een tas mee te nemen om de appels in te doen. Mocht je deze toch vergeten zijn is er bij ons een linnentas te koop voor € 1,50 per stuk.

bloemen plukken: 

Wat een feest de eerste dahlia’s bloeien weer! En dit betekend ook dat de bloemenweide weer geopend is voor het zelf plukken van bloemen. Je kan naar hartenlust zelf een prachtige bos bloemen voor op de vaas komen plukken.

Hoe gaat het tot zijn werk:

Vooraf aanmelden of reserveren is niet nodig, je kan je gewoon melden in de boerderijwinkel. Aldaar leggen wij je uit hoe het bloemen plukken tot zijn werk gaat en krijg je van ons in bruikleen een bloemenschaartje mee. Alleen met dit bloemenschaartje heb je toegang tot de bloemenweide om zelf bloemen te plukken. We gaan er van uit dat er met respect om gegaan wordt met de bloemen en kinderen hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. kleine bos € 7,50 grote bos € 14,-

Tot 30 september is het mogelijk om tijdens openingstijden van de boerderijwinkel (woe t/m zat 08.30-17.00 uur) zelf je appels, peren & stoofperen te komen plukken. Ook zal de horeca tot 30 september geopend blijven. 

Vanaf oktober is onze boomgaard leeg & sluit onze horeca. De boerderijwinkel zal vanaf dan geopend zijn op de volgende dagen:

donderdag – vrijdag 08.30 – 17.00 uur

zaterdag 08.30 – 16.00 uur 

Mobiele versie afsluiten